lördag 8 december 2012

Nu är det jul här i vårt hus!

Oj, vad tiden rullar på! Nu är det ju helt plötsligt advent, snart andra till och med! Jag som älskar julen är ju överlycklig och kan inte låta bli att räkna ner tills jag åker hem till norr och firar jul och nyår, tjiho vad kul och mysigt :-D !
Som alltid dagen före julafton och så ofta annars så ska jag baka, letar just nu efter nå nya recept på riktigt goda mjukbröd. Alltid kul testa nytt trots jag redan har många favoriter. Havrekex och Rocky Road är också ett måste att ha på julafton tycker jag så det ordnar jag också ;-) . Så det är väl bland annat det som ska bakas dan före doppardan hihi. 

Och ett blogginlägg utan bild är ju tråkigt så här kommer en bild som dessutom får agera som tips! För har ni inte bakat och ätit saffranssemlor ännu så tycker jag ni ska baka det nu snarast, supergott! De här har jag bakat på jobbet. I är det mandelmassafyllning och vispad grädde precis som i vanliga semlor. Men man kan ju ha t ex vaniljkräm i istället för mandelmassan, det är ju jättegott det med.


Nästa helg så är jag ledig och då blir det något i stilen: baka massa, lyssna på julmusik, Skansens julmarknad, se någon julig film, köpa julklappar osv. Jultema O´ja ;-) !  
Ikväll blir det att tända massa ljus, plocka fram godis & chips och mysa framför en film med Joel. Hoppas ni alla har en fortsatt fin helg! :-) 

1 kommentar: