Krämig cheesecake med hallon och blåbär / digestivepaj
300 g digestivekex
150 g smält smör
Smula kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut i botten av en pajform.
3 dl grädde
100 g naturell philadelphiaost
1 dl florsocker
1,5 tsk äkta vaniljsocker
Vispa grädden hårt, blanda sedan i allt och rör ihop.
Häll över kexbotten och bred ut jämnt.
Lägg nu 250 g frysta hallon och 150 g blåbär ovanpå.
1 påse hallonkräm
Vispa, låt stå några minuter att tjockna och häll krämen över bären.
Gör kvällen/dagen innan och låt stå i kylen till servering.
Bjud på t ex gammeldags vaniljglass och chokladsås till!
Blir så grymt inspirerad av din blogg för min bakning!
SvaraRaderaVad tycker du är roligast att baka?
Oh tack, vad roligt att höra!! :)
RaderaJag vet inte riktigt vad jag tycker är roligast att baka, jag gillar att variera vad jag bakar! Ibland är det mest kul att stå och rulla småkakor och andra dagar är det kul att göra en riktig maffig tårta och göra pilliga dekorationer att ha på den! Tycker det mesta är riktigt kul inom bakning :)