lördag 22 oktober 2011

Mississippi Mud Pie

Goddag!

Lördag, sköna lördag :-)

I söndags bakade jag en Mississippi Mud Pie , då jag tyckte den såg galet god ut i boken jag fått. Visst god blev den men något var fel med receptet för trots den var inne sammanlagt 70 minuter i ugnen så blev det en flod chokladsås då man skar sig en bit. Var ju gott ändå men inte riktigt som jag tänkt, plus att den var minst dubbel så hög motför på bilden. Så ja något var riktigt fel i receptet haha.. Och vissa som bakat något liknande recept så har det tydligen stått att den ska stå till sig över natten, vilket säkert hade varit en bra idé. Synd bara att det inte stod något sånt i receptet jag följde, hade varit intressant se skillnaden för den är kanske stor.

 


Så här såg den ut i varje fall. Var en mördeg med chokladsmak som pajskal och i skalet en stor mängd chokladfyllning innehållandes bland annat kaffegrädde och sedan en topping av massor av vispgrädde. Sen strödde jag över en massa hackad mörk choklad.

Önskar er en riktigt skön helg :-) !

5 kommentarer:

 1. Jag har själv bakat denna paj, och vi fick också en chokladsås fyllning men det var bara för att den inte hade fått stå till sig som det stod i receptet. För dagen efter var den helt perfekt och fint fast!;) Ett tips bara.. Superfin ändå!

  SvaraRadera
 2. Hej Wesslantjej !
  I receptet jag gjorde efter stod det inget om att den skulle stå till sig. Kanske hade de missat att skriva det i boken :/ ..

  SvaraRadera
 3. Den ser superfin ut, kan vi få receptet?

  SvaraRadera
 4. Den ser ljuvligt god ut i alla fall - jösses vad snygg! och en fyllning med chokladsås låter ju för bra för att vara sann, kanske till och med bättre än om den hade blivit som du tänkt <3 ;)

  SvaraRadera
 5. Muuums!!Har länge velat pröva mississippi mud pie.. Är det din första gång du bakar en? Du gjorde ett bra jobb!! Den ser smaskig ut..

  SvaraRadera