tisdag 2 juli 2013

Sommartårta

Hej på er! :-)
Så länge sedan jag uppdaterade nu! Varit så mycket senaste månaderna med flytt till nygammal stad, nytt jobb osv att det inte funnits så mycket tid till annat. För ca 4,5 år sedan flyttade jag till Solna men nu har jag flyttat tillbaka till min hemstad Skellefteå! Då jag inte bott här på heltid på länge så är det lite som en ny stad på vissa sätt och gammal på andra. Men skönt att ha nära till familj och skogen igen :-) .
Har fått jobb här som konditor, vilket jag också jobbade som i Stockholm på ett ställe sedan september 2012. Roligt yrke, tiden går fort för det finns alltid saker att göra och är oftast stressigt så det gäller att snabba sig. Inte som då man kan stå hemma o pyssla på o dekorera bakverk, utan allt ska ju gå snabbt eftersom all tid är ju en kostnad. Så någon dag snart får det allt bli att baka något hemma i lugnet tror jag och känna på min gamla fridfulla hobby :-D .

Nu i jordgubbstider så vill jag tipsa om att passa på att baka vanlig gräddtårta med jordgubbar på. Hur gott är det inte?! De här bakade jag nyss, är vanlig tårtbotten i (har recept på bloggen), hallonsylt, massa vaniljkräm och grädde. Snabbt, enkelt och gott. Den perfekta kombinationen helt klart :-) .
Ha en fin kväll!
/ Sandra 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar