Jag tycker de ser så gulliga ut då de är klara, alla får sin egen form och utseende på ett sånt charmigt sätt :-)
Cirka 25 stycken
50 g smält smör eller margarin
200 g (1 påse) kokos
1,5 dl socker
2 ägg
150 g choklad
Smält smöret och rör samman med övriga ingredrienser.
Låt smeten svälla 10-15 minuter.
Klicka sedan ut smeten och forma till toppar på bakpappersklädd plåt.
Grädda i ugnen på 175 grader till de är gyllene ca 15 minuter.
Smält choklad och doppa botten på kokostoppen och låt stelna på bakpapper.
Ha en fortsatt finfin torsdag mina vänner! :-)
Jag är inte så förtjust i kokos men ska prova att göra dom här, ser riktigt goda ut.
SvaraRaderaI veckan har jag gjort världens godaste tekakor.
Vilken succé! Bättre än bageriets där vi alltid
köpt våra tekakor till räksmörgåsarna. Kommer att bli en klar favorit. Tack för receptet.
ACP
De är så gooda och snygga, och så enkla, varför ör jag inte kokostoppar oftare?
SvaraRaderaEnkla kakor är oftast de godaste! Fina bilder!
SvaraRaderaJag vill önska dig en kanon trevlig fredag och speciellt denna fredag ;-)
SvaraRaderaKramkram i massor!!
Åh, kokosstoppar är helt underbara, yum, yum, vad sugen jag blev nu <3
SvaraRaderaKokos är helt underbar
SvaraRaderakan man spritsa ut smeten på plåten ???
SvaraRaderaDet funkar säkert, bara att testa :)
Radera