tisdag 29 november 2011

It´s Christmas time!

I söndags blev det ju första advent och jag har fått världens julstämning sen dess! Vet inte hur, kanske alla pepparkakor, julpynt i butikerna och min vanliga jullängtan. Känns ju att det är på tiden det är jul igen ;-)
Den 21 december kl 18 går nattåget för min del hem till norra norrland, längtar!
Så tills dess blir det en massa julmys här med massa gott och massa tända ljus, julmusik med mera. Och en hel del funderande och planerande vad som ska bakas till julafton, åh jag älskar att titta runt i tidningar, böcker och på internet efter recept och inspiration! :-)

Om det är någon som har ett grymt gott bröd eller julgodis att tipsa om så mottags det gärna, alltid roligt med någons personliga favoriter :-) !


Bilden på julgranen kommer från Wikipedia. Kunde inte hitta åt bilder på vår egna gran, har på tok för mycket bilder i denna dator. Vägrar rensa ;-) .

Ett julgodis tips till er alla från mig är Mozartkulor, jag gjorde såna till förra julafton och de är mycket goda! Recept här http://dromkaka.blogspot.com/2010/12/mozartkulor.html  Såhär såg mina ut förra året:


Nu ska jag titta vidare på recept, hoppas ni haft en fin dag!
/ Sandra

4 kommentarer:

 1. Vad myyys! Ja, nu börjar stämningen komma! Jag tvingar fram den genom att släcka ner lampor och tända ljus, spela julmusik och glögg och peppisar har det blivit. Kardemummatryfflar tänker jag göra den här julen i godisväg.
  Dessutom har jag redan gjort en omgång finska jullimpor till en julbasar. Recept hittar du inne hos mig :-)

  SvaraRadera
 2. Dom där mozartkulorna såg riktigt goda ut och snygga :) Tänkte tipsa dej om wienernougatgodis (om du inte gjort dom tidigare förstås):) recept finns på min blogg under julgodis...supergoda enligt min smak :) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Hej hopp denna onsdag!
  Mozartkulorna ser kanon smarriga ute!
  Önskar dig en trevlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åååh, jag har också julkänslor till max just nu, vad härligt det är att äntligen vara inne i december månad! Ja, fast det har ju gått väldigt fort i år, så jag klagar inte :D Mozartkulorna ser verkligen fantastiskt goda ut - YUM!

  SvaraRadera