söndag 4 september 2011

Cupcakes med en touch av sommar

Hej igen!

Idag har jag bakat igen, jag är inne i ett tokigt bakmood denna vecka. Och säkert nästa vecka och där nästa med hihi ;-) !
En hel del tid senaste dagarna har bestått av att se på Top Chef: Just Desserts (se det, fantastiskt bra enligt min mening) kollat runt på olika recept i böcker och på internet, pillat med denna blogg, bakat, gjort figurer i marsipan och fondant med mera. Kul, kul :-D !

Bara önskar jag kunde hitta mej ett jobb fort, blir som fattigt utan inkomst och lite trist... Annars så skulle det ju också funka att vinna en massa pengar haha... Då skulle jag starta eget företag, typ ett café eller konditori! Vilken dröm det vore starta eget, en dag så ska det förhoppningsvis ske :-)... Tills dess får jag ta och öva upp mina bakar-skills!



Bakade idag dessa cupcakes. Eller ja, om man skulle vara kräsen och inte kalla det cupcakes så är det kladdkakemuffins som jag spritsade vispgrädde på. Dekorerade dem med mina handgjorda figurer/blommor. Gjorde två olika varianter då det gäller dekoration, så den andra versionen får ni se om någon dag! Så ni får ta och titta in igen helt enkelt om ni vill se dem :-)




Hoppas ni har en finfin söndag!
/Sandra

9 kommentarer:

  1. Vilken supersöt cupcakes, riktigt sommrig

    SvaraRadera
  2. Mums vad de ser goda ut och de är jättefina dessutom =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    SvaraRadera
  3. Jag hade minsann också startat ett café/konditori ifall jag haft en liten hög med pengar. Tänk att få jobba med det man älskar! :D

    SvaraRadera
  4. Ååååh så söt denna är <3
    Supergullig!

    SvaraRadera